SAKAFLIADES CLUB


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
 
ΦόρουμΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεση
- Σ.Φ."ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΕΣ CLUB":ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ 30€ ΤΟ ΧΡΟΝΟ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-(2431100934 - 6973253041) -

Μοιραστείτε | 
 

 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
vagiaras 4
Admin
vagiaras 4

Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2009
Ηλικία : 33
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ   Τετ Ιουν 23, 2010 9:23 am

Γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα καλεί η διοίκηση της ομάδας για το Σάββατο 17 Ioυλίου στις 12.00 το μεσημέρι.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
«ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΕ»

Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία της Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ Π.Α.Ε στα Τρίκαλα επί της οδού Β. Ουγκώ 2 την 17η Ιουλίου 2010 ημέρα Σάββατο και ώρα 12:00 μ.μ. προκειμένου να λάβει αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως.
Σε περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθεί απαρτία για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως επί ενός ή περισσοτέρων θεμάτων οι μέτοχοι καλούνται με την παρούσα και χωρίς δημοσίευση ιδιαίτερων προσκλήσεων σε:
Α’ Επαναληπτική Συνέλευση την 28η Ιουλίου 2010 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 μ.μ. και εφ’ όσον παραστεί ανάγκη σε Β’ Επαναληπτική Συνέλευση την 8η Αυγούστου 2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 μ.μ. οι οποίες θα λάβουν χώρα επίσης στα γραφεία της ΠΑΕ στα Τρίκαλα επί της οδού Β. Ουγκώ 2.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ

1.α. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά τριακόσιες πενήντα εννιά χιλιάδες τετρακόσια ευρώ (358.400€) , με κεφαλαιοποίηση καταθέσεων των μετόχων της Εταιρείας στον λογαριασμό 43(ποσά προοριζόμενα για αύξηση) και καταβολή μετρητών και έκδοση δέκα τεσσάρων χιλιάδων τριακοσίων τριάντα έξι (14.336) νέων μετοχών, ονομαστικής αξίας 25€ ευρώ εκάστης. .
1.β. Τροποποίηση του Άρθρου 7 του Καταστατικού .
2. Λοιπά θέματα .

Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση οφείλουν να καταθέσουν, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Καταστατικού της εταιρείας, τους προσωρινούς τίτλους στην οδό Β. Ουγκώ 2 στα Τρίκαλα ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε αναγνωρισμένη Τραπεζική Ανώνυμη Εταιρεία που έχει έδρα την Ελλάδα, και να υποβάλλουν στην Εταιρεία τα αποδεικτικά καταθέσεως των τίτλων τους και τις τυχόν εξουσιοδοτήσεις και λοιπά νομιμοποιητικά έγγραφα πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ορισθείσα ημερομηνία για την συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Όσοι εκ των μετόχων επιθυμούν να αναλάβουν μετοχές της Π.Α.Ε. είτε σε ποσοστό άνω του 10% του Μ.Κ, είτε ποσοστό με το οποίο θα καθίστανται κάτοχοι άνω του 10% του Μ.Κ. θα πρέπει επιπλέον να υποβάλλουν προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και α) Φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. β) Θεωρημένα αντίγραφα των φορολογικών δηλώσεων ενός εκάστου των τριών τελευταίων ετών. γ) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από το οποίο να προκύπτει ότι στα ως άνω πρόσωπα δεν συντρέχουν τα κωλύματα των εδαφίων β' και γ' της παραγράφου 1 του άρθρου 3 του ν.2725/99, όπως ισχύει,και δ)Βεβαίωση της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος ότι δεν έχει τιμωρηθεί ο κάθε μέτοχος σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 130 του ν 2725/99 (πειθαρχικές παραβάσεις για τις οποίες έχει επιβληθεί ποινή στέρησης φιλάθλου ιδιότητας) ή ότι έχουν εκτίσει τυχόν ποινή που τους είχε επιβληθεί .
Εάν κάποιος μέτοχος αποκτήσει ποσοστό μετοχών που υπερβαίνει το 33%του ΜΚ της Εταιρείας, θα πρέπει επιπλέον να υποβάλλει προς την ΕΕΑ και τριετές επιχειρηματικό σχέδιο, εγκεκριμένο από ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών ελεγκτών λογιστών ή συμβούλων, στο οποίο περιλαμβάνονται σχέδια δράσης για την Π.Α.Ε., αναμενόμενα αποτελέσματα και συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης .Οποιοσδήποτε μέτοχος αναλάβει ποσοστό μετοχών άνω του 1% υποχρεούται να υποβάλει δήλωση της περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες)αυτού, της συζύγου του και των ανηλίκων τέκνων του στον αρμόδιο Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, και αντίγραφο αυτής και στην Ε.Ε.Α.

Τρίκαλα , 21 / 6 /2010
Ο Πρόεδρος ΔΣ
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών
 
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
SAKAFLIADES CLUB :: ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ :: Νέα-Ειδήσεις-Απόψεις-Σχόλια-
Μετάβαση σε: